UKUĆANI U SUZAMA: Ustala i pred svima sa knedlom u grlu PRIZNALA OVO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2019, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKUĆANI U SUZAMA: Ustala i pred svima sa knedlom u grlu PRIZNALA OVO! (VIDEO)

Posle 9 meseci...

Zlata Đurković je tokom emisije "Gledanje uspomena" otkrila da sa svojim suprugom Vladom nema decu, već da ima dvoje dece sa prvim partnerom za kojeg je vežu samo tužni trenuci. Ona je istakla da Vlada takođe ima dvoje dece iz prvog braka i da su ih baš te tužne sudbine spojile.

NAJS*KSI SRPKINJA otišla u teretanu - tamo je nastao SNIMAK koji muškarcima ODUZIMA DAH! (VIDEO)

Ovo niko od ukućana nije znao, a zbog njene priče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Suzana Perović se rasplakala, a potom su joj ukućani prilazili i govorili da joj se dive zbog svega što je preživela i da ona odlično prikriva privatne probleme.

- Zašto ja da pričam o nekome ko me je mnogo povredio. Ja sam odnegovala svoju decu od kilogram mesa sama - pričala je Zlata sa knedlom u grlu.

- Sve u svemu, svaka čast, to se ne oseća nijedne sekunde - pričao je Savo Perović Suzani.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.