UHVATILA IH U AKCIJI! Jelena u suzama, ODUSTAJE od Karića: Ona je jeftina, a on je nezreo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHVATILA IH U AKCIJI! Jelena u suzama, ODUSTAJE od Karića: "Ona je jeftina, a on je nezreo!"

Povlači se

U spavaćoj sobi Jelena Pešić plakala je pokrivena jorganom zbog informacije koju joj je prenela Miljana Kulić. Naime, Kulićeva je ispričala Jeleni da je uhvatila Ivu Grgurić i Stefana Karića u akciji, što je Pešićeva teško podnela.

Marko Janjušević Janjuš, prišao je Jeleninom krevetu kako bi je utešio, a potom ju je pozvao da izađu napolje u šetnju kako bi se smirila, pa su popričali o Kariću.

- Kako da se distanciraš? Danas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam provalio da on.. Pa jesi li čula kad je birao između Ive i tebe, da je izabrao tebe. Pre bi bio sa tobom!  - izjavio je Janjuš.

- Sve u svemu, hoću da se povučem odatle, jedna strana je jeftina, druga strana je nezrela. Sve veze koje sam imala su bile ozbiljne. Ne mogu ja ovo što je palo na moja leđa. Ne želim uopšte da razmišljam o tome. Ja sam ti rekla da mi kad smo bili zajedno, nije došlo do velikih emocija. Stefan meni jeste okej, ali ne želim da budem deo toga! Meni je bolje da uopšte nisu ni prekidali. Ne zanima me, neću da pričam! - pričala je Jelena sa knedlom u grlu.

- Vi ste rođeni jedno za drugo, kao da ste u paketu poslati - rekao je Marko.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.