UHVAĆENI ZAJEDNO! Snimak ispred Kijine zgrade, izašla sa NJIM - ŠOK! Čupava i bez brusa, uradila OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018, 02:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHVAĆENI ZAJEDNO! Snimak ispred Kijine zgrade, izašla sa NJIM - ŠOK! Čupava i bez brusa, uradila OVO!

Kadar NEVERA!

Pobednica "Zadruge 1" Kristina Kockar nedavno se uselila u novi stan u Beogradu.

I dok javnost vrvi od informacija gde se to nalazi, ekipa emisije "Paparaco lov" pratila ju je jednom prilikom i otkrila kako izgleda zgrada gde Kija živi. Međutim, tu nije kraj...

 U PETOM MESECU TRUDNOĆE: Prija pokazala TRUDNIČKI STOMAK - više se ne krije! (FOTO, VIDEO)

Pogledajte rezultate

Paparaci su uspeli da uhvate i nju i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to polu golu! Samo u košulji, bez brusa i pomalo čupava, Kristina je izašla do kola kako bi pokupila neke stvari, a nakon toga našla se sa čovekom koji nije poznat javnosti.

Pošto je snimano iz daleka, ne može se tačno videti ko je u pitanju. Oni su razmenili nekoliko reči, a potom se Kristina ukrcala u kola i uputila ka Zrenjaninu, mestu gde je rođena i gde je upoznala i započela svoju vezu sa bivšim suprugom Slobom Radanovićem.

Celu scenu, kao i to šta je Kockareva radila u Zrenjaninu, pogledajte OVDE!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.