UH, TAJ SRBIJANAC... Miki udario po NACIONALNOJ osnovi! Traži OTCEPLJENJE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2018, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UH, TAJ SRBIJANAC... Miki udario po NACIONALNOJ osnovi! Traži OTCEPLJENJE! (VIDEO)

Jeste besan, ali...

Miki Đuričić i Bane Čolak sinoć su imali verbalni sukob, posle kojeg je Miki razlupao sve po "Zadruzi" (pogledajte OVDE). 

Pogledajte OVDE kako je Matora opalila šamar Marku Miljkoviću. 

Povod za svađu bio je taj što se Čolak šalio na Mikijev račun, jer je samo Đuričić dobio čaj da pije, što je, reklo bi se, prilično bezazleno. Ipak, Đuričić je i posle razbijanja nastavio da besni, pa je uspeo da izgovori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nešto što bi moglo da uvredi mnoge.

- Pa, Srbijanac (Bane Čolak), to je to, treba i mi da se otcepimo u p**ku materinu!  - rekao je Đuričić, kao da mesto rođenja ima bilo kakve veze sa njihovom svađom. Čolak je poreklom iz Užica, a Đuričić iz Kupinova u Sremu.

Taj momenat možete videti na 7:21:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.