UH, SLOMILA JE: Omiljena članica žirija TRPI OGROMNE BOLOVE, lekar joj rekao da mora da MIRUJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2018, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UH, SLOMILA JE: Omiljena članica žirija TRPI OGROMNE BOLOVE, lekar joj rekao da mora da MIRUJE!

Svi se nadaju da to neće uticati na snimanje.

Leontina Vukomanović, mnogima omiljena članica žirija Pinkovih zvezdica, slomila je prst na nozi.

Vukomanovićeva ovih dana ima problema sa hodanjem jer je pre desetak dana slomila prst na nozi. Pevačica trpi velike bolove, otežano hoda, ali je izbegla da nosi gips. Lekari su joj rekli da mora da nosi ravnu obuću i da što više miruje. Zbog bolova, Leontina nosi tri broja veću obuću.

- Tačno je da sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povredila stopalo, tačnije slomila sam drugi prst i još uvek hramljem dok hodam. To sam učinila na najsmešniji mogući načim, danima me je mučio bol u donjem delu kičme i pokušavala sam da šutiranjem noge na prazno "krcnem" nogu iz kuka.  Umesto u prazno, nanišanila sam u okvir kreveta - objasnila je Leontina.

A post shared by Pinkove Zvezdice💟💞 (@pinkovezvezdice141) on Sep 10, 2016 at 4:50am PDT

ZDRAVLJE UGROŽENO! Kijine reči povodom tumora - Lakše mi je da pričam sa Slobom nego sa majkom!

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.