UGUŠITE STRAH I SAKRIJETE SVAKU BOL Maja Marković otkrila da li se čula sa bivšim verenikom Jovicom

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 15:50

"UGUŠITE STRAH I SAKRIJETE SVAKU BOL" Maja Marković otkrila da li se čula sa bivšim verenikom Jovicom

A otkrila je i kakvi su joj planovi sa Alenom.

Maja Marković je nedavno izbačena iz rijalitija "Zadruga 4" odlukom gledalaca, a sada se oglasila za domaće medije, pa otkrila kako je prošao njen susret sa sinom nakon višemesečnog boravka u rijalitiju, ali i da li planira da se čuje sa bivšim verenikom Jovicom Putnikovićem, kojeg je ostavila zbog Alena Hadrovića, a koji je doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

- Susret je bio jako emotivan, mnogo su mi nedostajali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svi, pogotovo moj sin, bila sam presrećna što ih vidim posle toliko vremena. Što se tiče Alena on je taj koji me je držao usporavno u Zadruzi i kada mi nije bilo ni dočega. Takođe moram reći da nas dvoje imamo ozbiljne planove ali smo se dogovorili da prvo provedem vreme sa porodicama, a nakon toga da odemo negde na put i da se odmorimo do svega - otkrila je Maja, a onda i prokomentarisala njen boravak u Beloj kući:

- Bilo je i lepih i teških trenutaka. Uvek sam imala neki pritisak zbog cele situacije s kojim sam se nosila čitavih 7 meseci, pored toga mi je nedostajao i sin. Trudila sam se da ostanem dosledna, uzdignute glave, i sa osmehom na licu, jer osmeh je najbolji način da se suočite sa svakim problemom, ugušite svaki strah i sakrijete svaki bol. Uostalom, gledala sam da provodim dane normalno kao svi, družila sam se sa osobama koje mi najviše odgovaraju, učestvovala u svim zadacima. Naravno sa Alenom mi je svaki momenat bio poseban, sve sto smo se vise upoznavali, bilo nam je lepše i sve više smo bili i bliži i na ta način se i zavolele i zaljubili - pričala je Maja, pa otkrila da li se čula sa bivšim verenikom Jovicom.

- Nisam se čula, niti planiram - direktna je bila bivša zadrugarka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ZA ŠEST NEDELJA KREĆEM NA ZRAČENJE!" Marija Kulić PROGOVORILA o HEMOTERAPIJAMA nakon operacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021

"U levom krajniku su mi pronašli žarište, odatle je sve krenulo."..Marija Kulić je za domaće medije, otkrila kako se ona i njen suprug osećaju posle teških operacija koje su nedavno imali, ali i kako je reagovala kada se njena ćerka ošišala na ćelavo u rijalitiju...Kaže da bi volela da je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.