UGROŽEN ŽIVOT OCU MAJE MARINKOVIĆ: Taki u lošem stanju nakon privođenja ćerke

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021, 17:08

UGROŽEN ŽIVOT OCU MAJE MARINKOVIĆ: Taki u lošem stanju nakon privođenja ćerke

"Ako preživim pričaćemo...!"

Nakon nikad žešćeg okršaja Maje Mariniković sa Minom Vrbaški i Markom Janjuševićem zbog izliva besa i ljubomore, oglasio se Majin tata, Radomir Taki Marinković.

- Ma on igra igru bre! On je manipulator, provocira nju, a Mina je Maji rak rana. Ja lično nikada nisam komentarisao Minu i Miljanu pa neću ni sada, ja Minu privatno znam, i njenog brata i mamu, ali poznato je da Mina traži kadar, igra igru da isprovocira Maju, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bliži se kraj i svi traže kadar. Ali Janjuš je za sve kriv, konstantno je provocira i izazove ono najgore u njoj - priča Taki.

- Eto ja sam sad išao da joj kupim haljinu u slučaju da pre vremena izađe, a ona u zatvoru. Ne znam šta da kažem, da izdržim još mesec dana, pa ako preživim pričaćemo - zaključio je Taki Marinković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

RASTURIO JE NA KOMADE! Janjuš je planirao da ZAMENI Maju ovom zadrugarkom! Zato je poludela! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021, 08:16

Kaje se zbog svega...Maja Marinković sinoć nije odustajala od namere da razgovara sa Markom Janjuševićem Janjušem, iako je raskinuo sa njom i rekao joj da ne želi da ima komunikaciju...- Što to radiš sa njom? Da li je ona osoba u koju si zaljubljen? 24 časa provodiš sa nekim ko mi smeta (Minom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.