UGASILA MU JE CIGARETU NA FACI - SAD JE MOLI ZA LJUBAV! Ša u zoru PRIŠAO Tari, HOĆE DA SE POMIRI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 08:59

UGASILA MU JE CIGARETU NA FACI - SAD JE MOLI ZA LJUBAV! Ša u zoru PRIŠAO Tari, HOĆE DA SE POMIRI!

"Šta misliš kako se osećam kada me ponižavaš?"

Nenad Aleksić Ša ovog jutra ne prestaje da moli Taru Simov za ljubav, nakon što su ispušili cigaretu u pušionici, oni su otišli u spavaću sobu gde je ugašeno svetlo, a Ša je odmah iskoristio tu priliku da priđe bivšoj devojci i odmah se baci na zagrljaje.

Ona prvo nije želela da reaguje, a onda je legla i započela razgovor sa njim o njegovim ponižavanjima.

- Šta misliš kako se osećam kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me ponižavaš, ja imam dvadeset i jednu godinu - rekla mu je Tara.

Podsetimo, juče je došlo do brutalnog okršaja Tare i Ša, kada mu je ona ugasila cigaretu na obrazu.

Potom je sinoć u emisiji Ša rekao da ga je ona navodno iskoristila, budući da je platio prošle godine diskvalifikaciju, te da smatra da ga nikada nije volela.

U poređenju sa Majom Marinković i Markom Janjuševićem, reper je rekao da je Maja ipak volela košarkaša, dok to sa Tarom nije slučaj.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.