UDARIO NA CELU ESTRADU! Posle Brene i JK, Lukas NASTAVLJA SA PROZIVKAMA drugih KOLEGA - o Maji Berović rekao...

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2019, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDARIO NA CELU ESTRADU! Posle Brene i JK, Lukas NASTAVLJA SA PROZIVKAMA drugih KOLEGA - o Maji Berović rekao...

Ne odustaje!

Folker Aca Lukas, već danima je u žiži interesovanja zbog svađe sa vlasincom "Granda", Lepom Brenom.

On ju je brutalno isrozivao, nakon što je nastupio posle nje na Ušću, na Music Week festivalu.

U intervjuu koji je dao malo pre izlaska na scenu, Lukas je prokomentarisao svoju "predgrupu", odnosno, Brenu i njen bend.

- Ko mi je predrgupa, ja ne znam? (pravio se Aca da ne zna da je reč o Breni). Mi ćemo da pevamo i da sviramo, imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koncert, ne radimo u cirkusu. Čuo sam da je bilo neke pirotehnike. Mislim da je trebalo ja prvi da pevam - priznao je on, te se osvrnuo na celu scenu na Balkanu, i imenovao jedine prave zvezde.

- Što se tiče mojih kolega, otišao bih na koncert Saše Matića, krivo mi je što nisam imao priliku da odem na koncert Maje Berović. Maja je trenutno uz Cecu najpopularnija pevačica, njih dve su jedine pevačice koje su zaista i popularne u ovoj zemlji trenutno. To su prave zvezde, ovo ostalo je sve na napumpavanje. Matić i Lukas i šta dalje da pričam - rekao je populrni foker.

Aca se nakon toga osvrnuo i na pređašnju svađu sa Jelenom Karleušom, koja je uputila pogrdne reči na račun njega, ali i njegove prijateljice Cece Ražnatović i njene ćerke Anastasije.

- Deca su najslabija tačka na koju uvek moram da odreagujem. Ko dira decu mojih prijatelja, ne postoji šansa da se neću oglasiti. Nemojte te bicikle na Rusiju i to, mislim da je adekvatnija rečenica bila recimo motikom na bager jer me "ta" više podseća na bager nego na Rusiju. Pre svega, treba naći adekvatne reči i biti načitan - ispričao je on, a ceo intervju poslušajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.