UDARIO IZ SVE SNAGE! Dalila GURNULA Cara, pa probudila ZVER u njemu: To možeš Husi i Dejanu, meni nećeš

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2022, 22:54

UDARIO IZ SVE SNAGE! Dalila GURNULA Cara, pa probudila ZVER u njemu: "To možeš Husi i Dejanu, meni nećeš"

Drama na imanju!

Filip Car i Dalila Dragojević se od noćas ne smiruju, nego non-stop ulaze u žustre rasprave. Nastavili su da se svađaju u dnevnoj sobi, a Car je izgoreo od besa jer smatra da ga Dalila provocira.

Car je u jednom trenutku krenuo da skine svoju sliku iznad Dalilinog kreveta, a ona ga je odgurnula na krevet i poručila da će sama to učiniti. Na putu ka njenom krevetu, Car se iznervirao i iz sve snage udarao u balone i nastavio da besni.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Danas sam napravio hranu i zvao te na normalan razgovor. Vidi ovako, budiš toliki bes u meni, nešto što niko nije. Evo, poslušaću te, reci sve što mi trebaš reći. Ti mene provociraš, ti si takva osoba. Ja ću da ti napravim, ne da ne pomisliš na mene, nego da me zamrziš. Tebe je neko drugi j*bao dok sam te ja tešio po ekonomskom. Veruj mi, meni nećeš... To ćeš Husi, Hasi i Dejanu. Meni nećeš. U nekim stvarima si bolja od nekih, u nekim 100 puta gora. Neki me ne bi ostavljali da idem sam po ekonomskom. Sad ćeš da videš, nećeš moju sliku da imaš iznad kreveta - rekao je Car.

- Ja ću da skinem normalno - rekla je Dalila.

- Imaš minut. K*rvetino, ti si mi razvalila mozak. Mrš tamo, smeće. Od ovoga momenta, nemaš kontakt sa mnom. Ja najgori, loptica, od ovog monstruma sam napravio dobricu, a od razvratnice žrtvu. A ja loptica. Napravio sam ti lepo večeru, zvao na razgovor, a ti... Videćeš, neću - dodao je Filip.

- Šta, sklonićeš medvede i slike? Ja sam ti prekjuče objasnila neke stvari. Napolju se sve vidi i ko je u pravu i ko nije. Nemam živce da se pravdam za stvari koje si ti stvorio u glavi - odbrusila je Dragojevićka.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.