UDARILI MILJANU! TUČA! Mogla si OKO DA JOJ ISTERAŠ! Produkcijo - upomoć! Crvena, oko je tu, ALI... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2018, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDARILI MILJANU! TUČA! "Mogla si OKO DA JOJ ISTERAŠ"! Produkcijo - upomoć! Crvena, oko je tu, ALI... (VIDEO)

Obezbeđenje regulisalo.

Veza Zerine Hećo i Banete Čolaka na ispitivačkoj je klupi od strane zadrugara, s obzirom da njihove svađe i nesuglasice ne prestaju. Marija Kulić se prva izjasnila šta misli o tome, a to je jako pogodilo Zerinu. Zerina ju je molila da pogleda malo sebe i svoju ćerku Miljanu, a da nju ostavi, i njenog izabranika ostave na miru.

- Ona ima dete od 4 godine, i ja imam Željka. Nikada ne bih dozvolila sebi da se upustim u ljubav sa nekim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muškarcem, ma koliko se zaljubila. Niti da idem gola - provocirala je Miljana.

- Molim! Ti si se trudna zaljubila - urlala je Zerina, pa dodala:

- Ja sam bila u braku, razvela se, a ti si dete napravila u rijalitiju!

Pogledajte rezultate

Tada je Hećova uzela šolju i pogodila Miljanu! Nju je Bane brzo sklonio od ovih, kako on kaže, imbecila, i izveo u dvorište, gde ju je napala Marija Kulić.

- Pogledaj kako je Miljani crveno, za ovo ću tražiti kaznu, do kraja večeri čekam odluku produkcije pa ako te ne kazne ja ću tebe šoljom da pogodim! Mogla si u oko!

Haos se tu nije završio, obezbeđenje je moralo da suzbije okršaj, a kako je ceo sukob izgledao pogledajte ovde:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.