UDARILA NA STANIJU: Bivša zadrugarka isprozivala STARLETU - Njen je problem što... Potom uradila OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2018, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDARILA NA STANIJU: Bivša zadrugarka isprozivala STARLETU - Njen je problem što... Potom uradila OVO!

Nisko!

Starleta Stanija Dobrojević gostovala je u emisiji "Magazin In" koja se snimala malo pre njenog izlaska iz "Zadruge".

Zgodna zadrugarka pričala je o svojim počecima kao i o samom terminu "starleta", koji je ona među prvima počela da koristi.

- Ja sam privatno diplomirani ekonomista, obrazovana sam devojka ali za šoubiznis je uvek bolje imati imidž starlete, to ide na naslovnu stranu, po portalima, to je interesantno. Da ja ističem svoje obrazovanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mislim da bih stekla mnogo više poštovanja ali ne bih bila toliko interesantna. Ja sam neko ko je privatno ovo, a za medije se smišljeno poigravam sa tim imidžom - poručila je ona i dodala...

- Bila je ta Kim Kardašijan u Americi, ajde da ja to uradim ovde i prva sam počela to pre 10 godina. Danas imamo starlete, devojke koje su zaista sumnjivog morala, ne znam više kome ne daju tu etiketu. Ja sam uvela taj termin ali sam se onda postidela i sama želela da se ogradim od svega toga. Bilo je mene tu stalno, i iskustvo sa rijalitijima i ušla sam u pevanje i svega mi je bilo dosta. Kako se ono kaže, dala baba dinar da uđe, debelo sam platila da izađem iz svega toga - istakla je Stanija.

Pevačica i bivša učesnica "Zadruge 1" Nada Obrić odbrusila joj je na to:

- Njen problem je što je isticala atribute, a ne diplomu. Htela je da bude javna osoba i poznata po svaku cenu - poručila je folkerka. Ona je potom dodala da vidi da se starleta sada promenila, pa da je sada ipak podržava.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.