UDARILA NA NJENOG OCA! Rekla sam mu da mi je NEPRIJATNO zbog SEKSA - Ali, Dušku to NE SMETA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2018, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDARILA NA NJENOG OCA! Rekla sam mu da mi je NEPRIJATNO zbog SEKSA - Ali, Dušku to NE SMETA! (VIDEO)

Zgrožena ponašanjem bivšeg zadrugara!

Bivši zadrugari među kojima su se našli Sara Reljić, Vladan Vojnović Vojke, Jovana Tomić Matora, Sanja Stanković, Ana Korać proveli su nekoliko dana na Kopaoniku, gde su snimili specijalno izdanje emisije "Amidži šou" u kojoj su se sjajno zabavili.

DOZLOGRDILO MU! Pričalo se da je odmah nakon raskida našao NOVU DEVOJKU - sada rešio da otkrije ISTINU

Sara i Vojke otkrili svoju INTIMU! Snimak iz SPAVAĆE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SOBE će vas ostaviti bez daha! (VIDEO)

SLOBA ODLUČIO: U njegovom novom spotu pojaviće se ONA! Ali KAKO će Kija to PODNETI?!

Ni na odmoru ih nije zaobišla "Igra istine", koju su u "Zadruzi" redovno igrali, a Sanja je ovom prilikom otkrila nešto potpuno neočekivano.

Naime, plavuša je priznala da se nakon izlaska iz "Zadruge" nije čula sa Andrijanom Radonjić, ali i to da ju je razočarao njen otac Duško, takođe bivši zadrugar za koga kaže da ju je "muvao" u rijalitiju.

POSLEDNJA EMISIJA - NEMA VIŠE: Vidite ŠTA su zadrugari SPECIJALNO spremili za kraj (VIDEO)

- Nisam se čula sa njom i ne pada mi na pamet. Videla sam šta je pričala za mene posle "Zadruge" i šta je njen tata rekao za mene, da mu slobodno popušim onu stvar. Mogu da mu budem ćerka. Mene je njen otac na neki način muvao dok smo bile u "Zadruzi".

- Ja sam bila u garderoberu da obučem veš, Goca je bila tu i ja sam joj rekla da gleda da neko ne uđe i u tom trenutku ulazi Duško i Goca mu kaže: "Stani, Sanja se presvlači!", a on je na sve to rekao: "Meni to ne smeta". Kada je bila šala za prvi april, kada su novinari rekli da smo imali seks, ja sam mu prišla dok su bile reklame i rekla da mi je neprijatno, a on je rekao da na to ne gleda tako, rekla je plavuša.

Prisutni zadrugari su bili šokirani onime što su čuli od Sanje i sa nevericom je slušali.

VRATI BRE BUNDU! Konačno OTKRIVENO o ČEMU su mnogi pričali! Lepi MIća BRUTALNO objasnio! (VIDEO)

VRHUNAC LICEMERSTVA! Isplivao Lunin SRAMOTAN VIDEO zbog kog bi se SVAKO POSTIDEO: Ajde mrš napolje!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.