UDALA SE POZNATA PEVAČICA! Tajno venčanje za 20 ZVANICA - okupila NAJBLIŽE, pokušala da SAKRIJE od medija

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 23:18

UDALA SE POZNATA PEVAČICA! Tajno venčanje za 20 ZVANICA - okupila NAJBLIŽE, pokušala da SAKRIJE od medija

Ipak se brzo pročulo!

Svetski popularna pevačica Ariana Grande stala je na ludi kamen i izgovorila "da" svom izabraniku Daltonu Gomezu.

Kako su ranije pisali strani mediji, oboje su želeli malu i intimnu atmosferu na svadbi, što se na kraju i dogodilo. Napravili su tajnu ceremoniju sa svega nekoliko gostiju.

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

- Svadba je bila mala i intimna, s manje od 20 ljudi. Par je presrećan, kao i njihova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodica - rekao je Arianin PR za "People".

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Inače, Dalton je verio mladu zvezdu u decembru prošle godine, što je ona tada podelila sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tajno venčanje sa 20 zvanica: Udala se Arijana Grande

Izvor: B92, 18.Maj.2021, 10:07

Kako navode strani mediji, svadba je bila mala i intimna...Sajt TMZ objavio je da je Arijana Grande, 27-godišnja pop pevačica, izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku agentu za nekretnine Daltonu Gomezu...Gomez je postao interesantan svetskim medijima još u martu prošle godine, kada su se javile...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.