UČINIO JE OGROMNU USLUGU NJENOM POKOJNOM OCU - Kristijan otkrio NEPOZNATE DETALJE iz života Sandre Rešić

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 00:16

UČINIO JE OGROMNU USLUGU NJENOM POKOJNOM OCU - Kristijan otkrio NEPOZNATE DETALJE iz života Sandre Rešić

To je njemu puno značilo, a Kristijanu malo.

Večeras je kao i svakog petka veče "Nominacija" u "Zadruzi 4".

Kristijan Golubović naredni je birao između Sandre Rešić i Frana Pujasa:

- Kad je krenulo sa donjim klanom, Vladimira Tomovića, Sandra je imala najveće ambicije da nam se u*ere u život. Iako sam ja učinio jednu malu uslugu njenom ocu, meni malu, njemu veliku, ona me je pogrešno razumela i bili smo u konfliktu. Ona je edukovano dete, zna i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pretera sa svojim talentom za glumu. Izbulji se da nas urekne i prokune. - rekao je Kristijan, pa dodao:

- Volim što je energična. Mislim da ćeš biti dobra žena, malo mi je nejasan taj momenat imam dečka-nemam dečka. Ono sa Matorom je bilo totalno pogrešno. - dodao je on.

- Ovaj delikvent (Fran), ako bih rekao da postoji organski đavo, onda si ti to. Imaš osmeh jednog dečaka, neiživljen si, emotivno zavistan od ove (Paule). Šaljem tebe, Fran - rekao je Kristijan.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.