ONA ME CIMA! Savo Perović izbacio novu pesmu! O VRELIM kadrovima sa Minom pričaju svi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2019, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA ME CIMA! Savo Perović izbacio novu pesmu! O VRELIM kadrovima sa Minom pričaju svi (VIDEO)

Ovim postupkom zvanično napustio "Grand".

Savo Perović je jedan od Zadrugara koga su iskreno zavoleli mnogi, upravo zbog njegovog ponašanja i primera koji je pružio svojim stavom u Zadruzi.

On je po izlasku iz Zadruge ozbiljno pristupio dalje ka izgradnji svoje karijere.

Naime, mladi pevač je danas premijerno predstavio svoju novu pesmu "Ona me cima", a ovo je Perovićeva prva pesma koju je izdao za Pink.

Savo je za ovu pesmu snimio i spot, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a glavnu žensku ulogu poverio je Mini Vrbaški.

Podsetimo, Mina i Savo su imali vrelu akciju na jednoj od poslednjih žurki u "Zadruzi", a sudeći po spotu koji je danas objavljen, vruće je bilo i na snimanju.

Savo Perović je otkrio ekskluzivno za portal Srbija Danas, da je napustio Grand koji je bio njegova produkcijska kuća i prešao na Pink.



Devojka se sagnula NASRED PARKINGA, a onda počela da... OU! Ljudi u ŠOKU, gledaju u NEVERICI šta radi (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(VIDEO) Vreli kadrovi sa Minom Vrbaški: Savo Perović izbacio novu pesmu!

Izvor: 011vodič.com, 18.Sep.2019

Savo Perović je jedan od Zadrugara koga su iskreno zavoleli mnogi, upravo zbog njegovog ponašanja i primera koji je pružio svojim stavom u Zadruzi.. On je po izlasku iz Zadruge ozbiljno pristupio dalje ka izgradnji svoje karijere.. Naime, mladi pevač je danas premijerno predstavio svoju novu pesmu...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.