UCENJUJE JE I MALTRETIRA: Svi su mislili da se ODNOS Marka i Lune popravio, a ovo je PRAVA ISTINA, PAKAO!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2019, 06:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UCENJUJE JE I MALTRETIRA: Svi su mislili da se ODNOS Marka i Lune popravio, a ovo je PRAVA ISTINA, PAKAO!?

Kontroliše svaki njen potez!

Od kako su izašli iz Zadruge, odnos Marka Miljkovića i Lune Đogani se totalno promenio, ako je suditi po njihovom nastupu u medijima i objavama na društvenim mrežama.

Njih dvoje se ne razdvajaju, a gde god da se pojave na njihovim licima je samo osmeh. Nekima je ovo veoma čudno jer je prosto nemoguće da se nečiji odnos promeni za tako kratak vremenski period.

Podsećamo da njih dvoje u Zadruzi nisu mogli da izdrže jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dan, a da se ne posvađaju oštro ili da raskinu bar jednom u mesec dana.

Ipak, sudeći po tome kako piše Alo situacija između njih nije bajkovita. Marko Miljković ne voli da dominira samo kada je u pitanju ljubavni odnos već i drugi aspekti života.

Tako on sada Luni određuje i sa kime će da se druži.

- Luna je obećala bivšim zadrugarima da će skoknuti do Crne Gore na nekoliko dana, te da će moći da se vidi sa Minom, Borom, Banetom, Draganom i Oljom koji su trenutno tamo, ali joj je Marko zabranio - kako kaže jedan od zadrugara, i to zato što oni nisu Lunino društvo i da treba da ih se kloni jer će je u suprotnom on ostaviti.

- On nju konstantno ucenjuje raskidima, šta god da mu ne odgovara u njenom ponašanju. Onda ona radi sve što on poželi da bi ga zadržala. Iako je ona želela da dođe i provede nekoliko dana sa nama, on joj je zabranio, jer smo mi "smeće" i da ona ne treba da se druži sa nama jer ćemo joj uništiti reputaciju - kaže izbor.

SVAKI DAN SE ČUJEM SA NIKOLOM: Ana Kokić se razvela od Rađena, a ovo priznanje niko nije očekivao! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.