UBIO SE STOJIN MUŽ! Pronađen mrtav nekoliko sati nakon tragičnog događaja: Bilo mi je najgore zbog sina

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 11:43

UBIO SE STOJIN MUŽ! Pronađen mrtav nekoliko sati nakon tragičnog događaja: "Bilo mi je najgore zbog sina"

Najgore joj je bilo zbog sina.

Već na samom početku karijere folk pevačice Stojanke Novaković Stoje pročulo se da se udala sa samo šesnaest godina, kao i to da je ubrzo nakon toga ostala udovica. Međutim, prema pisanju medija, pravi razlog zbog koga je ostala sama s malim detetom godinama je krila.

Svojevremeno je ispričala da joj je prvi suprug posle samo tri godine braka poginuo u saobraćajnoj nesreći, međutim, novinari su pre nekoliko godina posetili njeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rodno mesto Perlez, gde su došli do šokantnog otkrića - da se stojin prvi muž ubio!

A post shared by S T O J A (@stoja_institucija)

Meštani ovog sela pokraj Zrenjanina ispričali su novinarima da je on skočio u reku u kojoj se udavio jer, navodno, njegovi roditelji nisu prihvatili Novakovićevu za snajku. Kako se priča, njima je smetalo što je ona bila kafanska pevačica.

- Stoja je divna žena. Mnogo se napatila zbog prvog muža. Mnogo su se voleli. Iz nje se i rodio njihov sin. Ubrzo posle venčanja počeli su problemi jer roditelji njenog muža nikako nisu odobravali taj brak - ispričao je tada jedan Stojin bivši komšija i dodao da pevačicin muž nije želeo da živi bez nje, zbog čega je sebi oduzeo život.

- Svekar i svekrva nisu mogli da se pomire s tim da je njihov sin dozvolio ženi da bude kafanska pevačica. Stalno su mu prebacivali i insistirali da je ostavi - dodao je ovaj meštanin Perleza i zaključio:

A post shared by S T O J A (@stoja_institucija)

 -Svi su ubrzo krenuli u potragu za njim i posle nekoliko sati našli su ga mrtvog u reci. Dan nakon sahrane po Perlezu je počela da kruži priča da se ubio jer su njegovi roditelji o Stoji govorili sve najgore. Za nju je to bio prevelik udarac jer je ostala sama s malim detetom. Proživela je pravi pakao.

I lokalni sveštenik je potvrdio da se Stojin prvi muž utopio.

- To je bilo pre mnogo godina. Ljudi pričaju da se ubio zbog nje. Teške su to sudbine. Ne bih ja dirao tu temu - zaključuje sveštenik.

Stoja je o ovoj temi, očekivano, vešto izbegavala da govori za medije. Ipak, jednom prilikom, pre nekoliko godina, otvorila je dušu i priznala da joj je u trenutku strašne tragedije najbitnije bilo da se ništa loše ne odrazi na njenog sina.

- Kada su izašli naslovi u novinama o smrti mog muža, nisu me dotakli jer sam se više plašila za svoje dete. Moj sin je imao svega tri godine kada je izgubio oca. Oko drugih stvari se nisam potresala jer najbolje znam svoj život. Bilo mi je bitno samo da li će to moje dete doživeti loše, naročito što je rano ostao bez oca. Danas, kada je sve to prošlo, u kontaktu sam sa rođacima mog muža. Njegovi roditelji su nažalost, umrli - ispričala je pre nekoliko godina Stoja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.