UBIO DETE! Kristijan varao suprugu PREMINULU OD RAKA! Ljubavnica ostala NEROTKINJA nakon KIRETAŽE

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 09:29

"UBIO DETE!" Kristijan varao suprugu PREMINULU OD RAKA! Ljubavnica ostala NEROTKINJA nakon KIRETAŽE

Ispričao potresne detalje...

Kristijan Golubović trenutno je u žiži javnosti zbog javne preljube u rijalitiju "Zadruga" sa rijaliti-cimerkom Kristinom Spalević.

"Žestoki momak" prevario je suprugu Ivanu, a ovaj čin izazvao je brojne spekulacije o budućnosti njegovog braka.

Golubović je tokom sinoćnog sukoba Rialde Karahasanović i Milana Čorbe (detaljnije OVDE) na temu abortusa otkrio malo poznati detalj iz svog privatnog života.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Kristijan je napravio dete drugoj devojci dok je bio u vezi sa svojom svojom pokojnom suprugom Danijelom. Pored činjenice da mu preljuba ni tada nije bila strana, popularni zadrugar otkrio je da je trudnoća prekinuta u četvrtom mesecu, ali ne njegovom voljom.

- Moja devojka je abortirala u četvrtom mesecu, zato što sam rekao da je moja Danijela trudna. Dan danas je nerotkinja, a imala je sve uslove - objašnjavao je Golubović uplakanoj Rialdi.

- Ubio dete - ljutio je promrmljao čorba koji je par trenutaka pre toga upao u brutalan okršaj sa Rialdom, koja ga je u besu gađala flašom.

Podsetimo, najveća ljubav Kristijana Golubovića bila je nevenčana supruga Danijela. Njegov najveći životni poraz dogodio se kada je preminula od raka dojke.

- Danijela Đukić, Kristijanova nevenčana supruga koja je preminula od raka dojke 2009, bila je i ostala Golubovićeva najveća ljubav! S godinu dana mlađom frizerkom iz Beograda upoznao se kao tinejdžer 1983. godine. Kada Kristijan govori o njoj, uvek naglašava kakva je lepotica bila! Govorio je da je imala osmeh kao Šeron Stoun. Ali svađali su se mnogo. - rekao je svojevremeno njihov zajednički prijatelj, pa dodao:

- Bila je to velika ljubav, koju su želeli da krunišu rođenjem deteta. Skoro deset godina je trajala njihova borba za potomstvo i na kraju su otišli kod lekara Danijela je primala hormonsku terapiju i uspela da zatrudni. Bili su presrećni kad su saznali za trudnoću. Lazar je rođen 1995. u Grčkoj, jer su Kiki i Danijela tamo živeli u to vreme - ispričao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.