UBILI SU MU OCA DOK JE BIO DETE Srpski voditelj je imao teško detinjstvo, a danas je u srećnom braku sa lepoticom koju je upoznao NA POSLU

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2019, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBILI SU MU OCA DOK JE BIO DETE Srpski voditelj je imao teško detinjstvo, a danas je u srećnom braku sa lepoticom koju je upoznao NA POSLU

Preživeo je veliku tragediju!

Voditelj Ognjen Amidžić jedan je od omiljenih voditelja zabavnog programa, a malo ko zna njegovu životnu priču. Naime, Ognjen je rođen u Šapcu, kao prvo muško dete u porodici. Međutim, još u ranom detinjstvu preživeo je veliku tragediju kada su mu ubili oca.

Njegov otac Zoran je bio novinar i 1991. godine je sa ekipom ubijen dok se vraćao sa ratišta u Hrvatskoj gde je radio reportažu.

- Matija polako ulazi u priču >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ima tek neka mala pitanja o svom dedi, ali još je to njemu daleko. Kad dođe vreme, naravno, da ću mu objasniti ko je bio njegov deda - rekao je voditelj svojevremeno za "Telegraf".

Lepo veče pic.twitter.com/yLT1dCtlCb

— ognjen amidzic (@OAmidzic) July 4, 2019

Od 26. juna 2018. godine jedna ulica u Šapcu nosi naziv "Amidža, Bora, Dejan i Sreten", u čast tragično nastradalih novinara.

- Ja sam bio na otvaranju, to su pomešane emocije. To je jedna priča koja traje 27 godina. Ono što mi je najdraže je što Šabac kao grad nije zaboravio na njega, ni na čitavu ekipu koja je stradala - ispričao je Amidžić tada.

Voditelj je istakao da je uprkos svemu što se desilo imao srećno detinjstvo, te da ga je baka razmazila. U januaru 2010. godine Ognjen je upoznao Danijelu Dimitrovsku, jednu od najuspešnijih srpskih manekenki. Ona je bila gošća u Ami G Show-u kod sadašnjeg supruga i ubrzo su počeli da se zabavljaju. Verili su se na plaži u turskom letovalištu Belek. Tri godine nakon upoznavanja postali su roditelji malenog Matije, Danijela se porodila u jednoj privatnoj bolnici, a njen suprug je prisustvovao porođaju.

Plava ostriga pic.twitter.com/f4LnRcdVjw

— ognjen amidzic (@OAmidzic) March 20, 2019

Pod sjajem zvezda ove noci pic.twitter.com/5tPuw3JMI0

— ognjen amidzic (@OAmidzic) April 2, 2019

Dobro vece pic.twitter.com/YBQmiAUCIu

— ognjen amidzic (@OAmidzic) April 21, 2019

Uskoro...GORI pic.twitter.com/L6kbxABbt8

— ognjen amidzic (@OAmidzic) May 15, 2019

Lepo veče pic.twitter.com/yLT1dCtlCb

— ognjen amidzic (@OAmidzic) July 4, 2019

VRELA KIJA KOCKAR SNIMLJENA NA PLAŽI! Grudi kipe iz mini-kupaćeg, gaćice ističu oblu g*zu! Uh! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.