U ZATVOR ODMAH POSLE RIJALITIJA: Učesnik Parova koji je uhapšen PUŠTEN NA SLOBODU? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2019, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ZATVOR ODMAH POSLE RIJALITIJA: Učesnik Parova koji je uhapšen PUŠTEN NA SLOBODU? (FOTO)

Opasan momak.

Benjamin Spahović priveden je pre dva dana zbog pljačke pumpe, branio se ćutanjem, što je potvrdio njegov advokat Omar Mehmedbašić. On je zajedno s Nedimom Hasićem, uhapšen zbog pljačke u Vogošći, BIH gde je završio u ćeliji.

Ovaj događaj izazvao je burne reakcije među mnogobrojnim fanovima MMA borca, a nova fotografija izazvala je još burnije rekacije.

Na Instagramu osvanula je fotografija Benjamina i njegove seste, pa su brojni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pratioci njegovog istragama zaključili da je izašao iz zatvora. Podsetimo, tužilaštvo BiH saopštilo je da će Spahović biti zadržan 24 sata.

Објава коју дели Benjamin Spahović (@benjaminspahovic) дана 14. Мар 2019. у 5:55 PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.