U ZADRUZI SU BILE NAJBOLJE DRUGARICE: Evo šta se IZVAN imanja desilo sa Stanom i Marijanom. Biće HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2019, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ZADRUZI SU BILE NAJBOLJE DRUGARICE: Evo šta se IZVAN imanja desilo sa Stanom i Marijanom. Biće HAOS

Nerazdvojne su bile.

Marko Stolić i Marijana Zonjić, bivši učesnici rijaliti programa "Zadruga 2", zajedno su stigli na žurku koja je organizovana povodom završene druge sezone.

Primetno je bilo da su oni tokom večeri zajedno provodili dosta vremena, zbog čega su mnogi posumnjali da među njima postoje simpatije.

- Ne, mi smo samo drugari - rekao je Marko za Pink.rs, a Marijana je dodala: Ovo mi je jedan od najboljih drugara iz Zadruge! - poručila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Zonjićeva.

Mnogi su se pitali i da li su se Marijana Zonjić i Stanija Dobrojević čule nakon izlaska sa imanja, s obzirom na to da su bile najbolje drugarice tokom boravka u Beloj kući.

- Jesam, čula sam se sa Stanijom. Jedva čekam da je vidim. Sve je super, sa Markom je sve okej, sve je kako treba. Dogovorile smo se nešto za našu zajedničku budućnost - rekla je Marijana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.