U TRENUTKU SMRTI Šaban uz sebe imao 15. 000 EVRA! Nemci UKRALI novac! Detalje otkrio Šaulićev kum!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2019, 02:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U TRENUTKU SMRTI Šaban uz sebe imao 15. 000 EVRA! Nemci UKRALI novac! Detalje otkrio Šaulićev kum!

Pokojni pevač uz sebe nosio ogromnu sumu.

Jedini preživeli iz automobila u kojem su 17. februara tragično nastradali Šaban Šaulić i njegov vozač Mirsad Kerić, kum Slobodan Boban Stojadinović za "Blic" je otkrio da je u trenutku nesreće pevač kod sebe imao novac zarađen na tri nastupa.

Naime, u javnosti su se pojavile spekulacije da je iz automobila u kojem su udes doživeli Šaban, Mirsad i Slobodan ukradeno 15.000 evra, a Šaulićev kum je potvrdio da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod folkera nalazio novac i otkrio detalje sa lica mesta.

- Mogu da kažem i da nije i da jeste. Nemam razloga da vas lažem. Jedan njegov nastup košta mnogo, ne moram reći koliko, ali možete da pretpostavite. Svedok sam da za zadnja tri nastupa gde smo bili da smo zaradili preko 20.000 hiljada evra, neka je potošio nešto u zadnjih sedam dana. Kod sebe je imao oko 15.000 evra, to je sigurno. Meni je dao nešto novca, jer sam mu kupovao neke stvari, pitam ga zašto nosiš toliko novca? A on je rekao "volim da imam to kod sebe". Nosio je u jakni. Nisam mu zamerio to, jer je uvek kod sebe imao. Pazite, ne znam da li je tačno da je ukradeno, verujte da nemam pojma. Ne mogu da verujem, zato što je sve bilo rastureno i stvari su bile po putu. Ali novac je držao kod sebe i nije mogao da ispadne nigde pošto je bilo u jakni. Na primer ja sam imao torbicu koju sam držao kod sebe, to je bilo meni na vratu. To mi je sve bilo isečeno da bi me izveli napolje. Našao sam torbicu ali nije bilo pasoša i osiguravajuće kartice. Imao sam nešto sitno novca, on jeste imao puno novca, ali ne znam šta je sa tim - ispričao je kum Šabana Šaulića, Bobi Stojadinović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.