U SUKOBU SA LUNOM! Skočila BESNA, Stanija se izvinjava! ONDA PROVOKACIJA: Svrši pa ćeš opet - I OBRT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2018, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U SUKOBU SA LUNOM! Skočila BESNA, Stanija se izvinjava! ONDA PROVOKACIJA: "Svrši pa ćeš opet" - I OBRT!

Preko njihovih glava!

Zadrugari su tokom prethodnih dana vredno radili kako bi bili spremni za večerašnje takmičenje "Tvojih pet minuta". Njihov zadatak je bio da u roku od pet minuta izvedu skeč kojim će pokušati da osvoje srca milionskog auditorijuma.

Tom prilikom, grupa koju su činili Olja Bajrami, Dorotea, Stanija, i još par njih, dobila je zadatak da odglumi glavne aktere famozne trojke, koju su u prošloj sezoni činili Luna, Kija i Sloba.

Stanija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je glumila Đoganijevu, kojoj se predstavila kao drugarica, a blogerka joj je čak dala i svoje odevne kombinacije kako bi je bolje približila ulozi. Ipak, Stanija je preterala, što je Lunu dodatno uvredilo. Starleta se izvinjavala i pokušala da objasni kako je to samo uloga, ali njen osmeh na licu nije pokazao da joj je imalo žao.

- Nije verodostojna prikazana Luna. Prikazano je samo najgore, ali drago mi je da je čuvena trojka obeležila "Zadrugu" toliko da mora i sada ovde da se glumi. Bravo za Olju, čak se obukla kao ona, da ne kažem koja - počela je Luna, vidno iznervirana zbog Stanijine loše glume, i dodala:

- Ta jedna rečenica je bila jako uvredljiva - brecnula se Luna misleći na onu popularnu "svrši pa ćeš opet", koju je Dobrojevićeva rekla dok se guzila Nadeždi.

Pogledajte rezultate

Kao najstariji građanin Bele kuće ustao je i Lepi Mića, i stao na Luninu stranu, što inače sve češće radi.

- Ja ću ovde da opravdam Staniju, glumila je. Neko smatra da je pokvarena, idiot, na kontu nekog lika ovde glumi. Luna se s pravom ljuti jer ne treba ovde niko da je ismeva, to je jako ružno - počeo je da isteruje pšravdu Mića.

O čemu se radi pogledajte ovde:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.