U RANAMA LJUBAVNIM! TOTALNI OBRT! Janjuš i Maja doneli konačnu odluku o njihovoj VEZI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 14:47

U RANAMA LJUBAVNIM! TOTALNI OBRT! Janjuš i Maja doneli konačnu odluku o njihovoj VEZI! (VIDEO)

Ako sad ne uspe...

Marko Janjušević Janjuš u emisiji ,,Delagati" iznenadio je sve gledaoce, jer je otkrio o obećanju i dogovoru sa Majom Marinković.

Nakon svih skandaloznih svađa, drama i ljubavnih boli, Maja i Janjuš doneli su konačnu odluku o njihovom odnosu.

- Dogovorili smo se da se više nikad nećemo posvađati, pobiti, vređati i grebati, ako se to desi još jednom, bolje da se razilazimo. Jesmo li se dogovorili da ne treba? Nećemo više, meni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je žao kada je vređam i kada se svađamo, pa ja svašta kažem, nećemo više to da radimo, i ona je obećala, pravićemo planove za budućnost. Neću više mog štršljena da diram, mi smo u ranama ljubavnim, ja neću, ja tebe nikada prvi nisam uštinuo, to su velike traume - rekao je Janjuš, sa čime se Maja složila.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.