U NOVINARSTVU POSTOJE ELITNE PROSTITUTKE! Jovana Jeremić žestoko oplela po koleginicama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2021, 00:31

"U NOVINARSTVU POSTOJE ELITNE PROSTITUTKE!" Jovana Jeremić žestoko oplela po koleginicama!

Nije birala reči!

Mala koja čini čuda - tako sebe opisuje Jovana Jeremić. Voditeljka kaže da je progovorila sa samo šest meseci, uvek je bila najbolji đak, sa 14 godina je uređivala tinejdžersku emisiju na lokalnoj televiziji u Lazarevcu, Pravni fakultet je završila sa prosekom 9,6, godinama je vodila "Parove", a sa 29 je postala urednica "Jutarnjeg programa" na Hepiju.

Međutim, njena životna priča nije poput bajke. Jovana otkriva da je pre karijere na Hepiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godinu i po dana bila bez posla jer nije prihvatala nepristojne ponude političara!

- Gledala sam iz fotelje svaki dan face koje vode programe na televiziji, a nemaju blage veze o čemu pričaju. I plakala sam. Sa svim svojim uspesima i diplomama, nisam mogla da se zaposlim. Dobijala sam nenormalan broj nepristojnih ponuda u zamenu da me zaposle. Nudili su mi sve samo da spavaju sa mnom. Sa jednim političarem sam imala veliki problem. Više nije na javnoj sceni, ali je ozbiljan dripac. Zato dižem glas protiv elitne prostitucije u voditeljstvu! Prozivam takve žene jer sam, pošto sam rekla "ne", dugo bila bez posla. Baš zbog takvih "koleginica" koje su preko kreveta dolazile do radnog mesta! - započinje priču voditeljka i napominje da joj je muka od žena koje i dalje preko kreveta dobijaju poslove:

- U voditeljstvu i novinarstvu postoje elitne prostitutke, ali one ne prodaju telo za pare, već za bolju poziciju. Ma ne može neka da bude ispred kamere samo zato što je lepa ili je nečija švalerka. Ovo nije Fešn TV! Sigurna sam da će na kraju opstati samo one koje znaju da rade posao, poput Mire Adanje Polak, Olivere Kovačević, Vesne Dedić... Ja sam uspela samo zahvaljujući upornosti i radu. Mene nije gurao ljubavnik nego rad! - izjavila je Jovana

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.