U KAKVO SMO SE TO DRUŠTO PRETVORILI? - Sloba Radanović OČAJAN zbog stanja u Srbiji: Obratio se DIREKTNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2022, 21:17

"U KAKVO SMO SE TO DRUŠTO PRETVORILI?" - Sloba Radanović OČAJAN zbog stanja u Srbiji: Obratio se DIREKTNO

Pozvao narod da se osvesti.

Nekadašnji učesnik "Zadruge" i pevač Sloba Radanović ostao je zgrožen objavom srpskog tiktokera, Andrije Milivojevića Vajvaija.

Naime, Vajvai je pozirao za društvene noge držeći devojku preko ramena dok joj je zadnjica u prvom planu, što je, očigledno isprovociralo Slobu.

Zatečen onim što je video, Radanović je ovu objavu prokomentarisao na Tviteru.

"Sve na ovoj fotografiji je pogrešno. Dok se god pravimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je ovo normalno i kul i mi smo pogrešni. U šta smo se pretvorili kolektivno, kao društvo... Ovo je jako pogrešno, dečko. A i ti devojčice", napisao je Radanović na društvenoj mreži i pokrenuo lavinu komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.