U EKSPLICITNOM IZDANJU! Mina Vrbaški pokazala novog dečka, a onda slikom ŠOKIRALA javnost (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2018, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U EKSPLICITNOM IZDANJU! Mina Vrbaški pokazala novog dečka, a onda slikom ŠOKIRALA javnost (FOTO)

"Pune ruke posla"

Starletu Minu Vrbaški, mnogi će pamtiti po burnom ljubavnom životu u rijalitiju "Zadruga". Ona je prvo bila u emotivnoj vezi sa Nemanjom Đerićem Đeksnom, za koga se priča da su i dalje u tajnoj ljubavi, a potom se smuvala sa novim učesnikom Tomom Panićem.

Trenutno, kako Mina kaže, nema nikakav odnos ni sa jednim, ni sa drugim, već je uplovila u novu vezu sa Igorom Terzićem, kome je već posvetila i tetovažu na svom telu.

Bivša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zadrugarka ga je prvo krila od javnosti, a onda je odlučila sa svima da podeli njegov identitet, te u zadnje vreme često kače zajedničke slike, a ovog puta javnost je šokirala novom provokativnom fotkom, na kojoj je Igor drži za grudi.

Mnogi komentarišu kako ovakve stvari nije dozvoljavala ni Đeksonu ni Tomi pred kamerama, te izgleda da je ova nova ljubav jača od svake prethodne.

A post shared by Mina Vrbaški (@_mina.official__) on Aug 11, 2018 at 7:07am PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DOHVATILI SE U KREVETU Mina Vrbaški u eksplicitnom izdanju sa novim dečkom

Izvor: Blic, 11.Avg.2018

Bivša Zadrugarka Mina Vrbaški definitvno je prebolela rijaliti učesnika Nemanju Đerića Đeksona, a to je pokazala i fotografijom sa novim dečkom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.