U BELU KUĆU JE UŠAO ON: Ono što sledi, izazvaće EMOTIVNI LOM kod zadrugara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2019, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U BELU KUĆU JE UŠAO ON: Ono što sledi, izazvaće EMOTIVNI LOM kod zadrugara!

Biće suza!

Nedeljno popodne je u Beloj kući rezervisano za gledanje uspomena stanara rijaliti programa "Zadruga 2". Voditelj Milan Milošević je ušao na velelepno imanje kako bi se sa zadrugarima prisetio njihovih uspomena.

Do sada, pokazalo se, evociranje uspomena uvek izazove kako lepe tako i tužne ali i svađalačke momente, gde zadrugari po ko zna koji put izvlače svašta nešto iz uspomena zadrugara koji im nisu omiljeni.

Da li nas očekuje napeto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedeljno popodne, ili pak melanholično, videćemo. A i saznaćemo kako će preostali zadrugari reagovati kada se prisete života van Bele kuće.

NAJS*KSI SRPKINJA otišla u teretanu - tamo je nastao SNIMAK koji muškarcima ODUZIMA DAH! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.