U ALKOHOLISANOM STANJU PAO SA MOTORA? Srpski pevač se vraćao sa nastupa, pa izgubio kontrolu nad vozilom

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 22:05

U ALKOHOLISANOM STANJU PAO SA MOTORA? Srpski pevač se vraćao sa nastupa, pa izgubio kontrolu nad vozilom

Otkazan mu je večerašnji nastup zbog zdravstvenog stanja!

Pevač Peđa Medenica sinoć se vraćao sa gradskog trga u Lajkovcu gde je nastupao, a kako mediji navode, pao je sa motora kojim je upravljao.

Naime, kako "Republika" tvrdi, pevač je malo i popio, pa seo na motor i krenuo put kuće. Uspeo je da dođe do Čukaričke padine, međutim, izgubio je kontrolu nad motorom i pao.

Za sada nije poznato u kakvom je stanju Peđa i šta se tačno desilo, osim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je navodno bio pod dejstvom alkohola.

Ono što je poznato jeste da je večeras trebalo da nastupa u Obrenovcu, ali je sve odmah otkazano zbog njegovog zdravstvenog stanja, prenosi portal Republika.

Pevač se još uvek nije oglašavao povodom ove situacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.