Trćila mu se i izazivala ga, oboje su zaljubljeni, ali ne priznaju! Cobe se UKOPAO ovim rečima! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2018, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trćila mu se i izazivala ga, oboje su zaljubljeni, ali ne priznaju! Cobe se UKOPAO ovim rečima! (VIDEO)

Novi trougao na pomolu...

Marijana Zonjić uplovila je u ljubavnu romansu sa Adamom Đoganijem, a njeno prijateljstvo sa Slobodanom Batjarevićem Cobetom mnogima je zapalo za oči.

"SAZNALA SAM NEKE STVARI..." Sara najiskrenije progovorila o RASKIDU sa Vojketom! Očajna je... (VIDEO)

Devet razloga da večeras popijete čašu mleka - treći će vas oduševiti!

Naime, Marijana je u nekoliko navrata pokazivala simpatije prema Cobetu, njeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postupci polako su je odavali s obzirom na to da su stanari Bele kuće tvrdili da je Zonjićeva Adamu napisala inicijale cimera koji joj se dopada i da su ta slova bila "C" i "B".

ALEKSANDRA OVO NEĆE PODNETI: Nakon šetnje sa Lunom, David napravio ISTU GREŠKU! Sloba nije OVAKO... Au!

Večeras su zadrugarima pušteni video-klipovi u kojima su Marijana i Cobe razgovarali, kao i kada su njihovi cimeri savetovali pevača da ne pridaje značaju pričama o njima. Kada su svi čuli i videli kako se oni ponašaju, stanari Bele kuće kometarisali su da su njihove emocije veoma vidljive.

- Ja sam rekla da mi je krivo što se ne družimo kao ranije jer kruže priče da sam se ja zaljubila, što nije istina - rekla je Marijana.

- Posle ovog snimka bićemo na distanci. Ja nju gledam kao sestru. Zadnje dve žurke mi postaje sumnjiva situacija. Verovao sam joj kao sestri. Mnogo joj je krivo što nismo stalno zajedno, zato i sumnjam -  izjavio je Cobe.

- Dva osećajna bića koja nemaju hrabrosti da kažu jedno drugome istinu - komentarisao je Lepi MIća.

Lepi Mića zatražio je od Marijane da se zakune da nije zaljubljena u Cobeta, ali ona nije htela i time ostavil aje sumnju da osećanja prema pevaču ipak postoje. Potom je Mića rekao da je Marijana tokom razgovora sa Cobetom bila u veoma provokativnoj pozi pokazivajući mu zadnjicu.

Da li si video pozu koja poziva na je*anje - vikao je Mića.

- Ako se ona zaljubila to nije moj problem. Nikada joj nisam dao povoda - pravdao se Cobe.

- Njemu je problem samo supruga koja ga gleda i ona je zaljubljen u nju kao i ona u njega. Ovde se opasne emocije i sa jedne i sa druge strane - pričala je Miljana Kulić.

Cobe i Marijana tvrdili su da između njih dvoje ne postoje nikakve simpatije, a njihovi cimeri smatrali su drugačije zbog čega je nastao opšti haos u beloj kući.

Ukućanima je pušten i snimak kada je Cobe ubeđivao druga da svima priča kako on voli svoju ženu i da želi da priča sa njom, što je svima bio samo još jedan dokaz da tu nisu sve stvari čiste, pa se zapravo na taj način dodatno ukopao.

Evo kako je to sve izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.