Topalko priznao: Pratim Helenu i Slobu, ništa ne može da mi promakne!

Izvor: Scandal.rs, 29.Mar.2016, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Topalko priznao: Pratim Helenu i Slobu, ništa ne može da mi promakne!

Milan Topalović Topalko u poslednje vreme je često meta tabloida zbog ćerke Helene, koja se prošle nedelje verila sa pevačem Slobom Vasićem.

Naime, ova tinejdžerka je meta mnogih muškaraca a njenom ocu nije uopšte lako.

Na pitanje da li se prema svojoj miljenici ponaša kao Nikola Koju u “Anđelima”, Topalko kaže:

Ja sam više Robert de Niro iz filma “Upoznajte Fokerove”, koji klima glavom na svaku ćerkinu reč, a onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ide iza nje i slika, snima, prati i dobija sva obaveštenja”, rekao je pevač a onda dodao da je toliko hladan upravo zbog toga što sve zna, piše pulsonline.rs

Ali, Topalko ne prati samo ćerku.

Ja Slobu pratim. I on spada pod moj sistem praćena”, dodao je Topalko kroz smeh.

Kada je u pitanju vaspitanje ćerke, Topalko kaže da je imao svoje metode ali da zabrane nije upotrebljavao.

Ne branim joj ja ništa. I da hoće čovek nekom nešto da zabrani, ne verujem da može u tome da uspe. Nije to moja metoda vaspitavanja. Na njeno vaspitanje sam uticao najviše dok je bila mala. Tada sam bio rigorozan i tada sam joj usadio neke navike koje i danas poštuje. Kasnije, kako je vreme odmicalo, bio sam sve blaži. Od 14, 15 godine sam je pustio da bude samo svoja. Zabrana kod nas ne postoji.”

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.