Tomović nije birao reči, kako bi na NAJGORI način IZVREĐAO Frana! Ono što je rekao, malo ko bi mu OPROSTIO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2020, 00:50

Tomović nije birao reči, kako bi na NAJGORI način IZVREĐAO Frana! Ono što je rekao, malo ko bi mu OPROSTIO!

Nizao uvrede!

U toku su još jedne nominacije, a večeras zadrugari biraju između dva potrčka - Tare Simov i Frana Pujasa. Naredni je nominovao Nenad Aleksić Ša:

- Da počnem od Frana, super je dečko, savetujem ga, ali me nikada ne posluša. Jako je emotivan dečko. Tara mi je danas nešto rekla što me je baš pomerilo, tako da ne mogu nju da nominujem, već Frana. Savet za Taru je da malo spusti loptu - rekao je Ša.

Sledeći na redu bio je Anđelo Ranković:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Što se Frana tiče, mislim da je dobar momak, ali ima neke ispade, kao neka podmuklost prema ljudima. Sve u svemu, ume da se izvini ili zahvali, ja to cenim. Tara je lajsna, ali se dobro slažemo i gotivim je, šaljem Frana u izolaciju - rekao je Anđelo.

Rialda Karahasanović naredna je komentarisala potrčke:

- Tara je jako interesantna, u suštini je jako emotivna devojčica, iako ima jak gard. Ona je, takođe, jako talentovana. Što se Frana tiče, ja sam bila jedina koja je tvrdila da je jako dobar čovek, kao što tvrdim i danas. U odnosu njega i Paule, mislim da je on svakako bolji čovek. Kakve god on greške imao, svako treba prvo počistiti svoje dvorište. Nominovaću Frana - rekla je Rialda.

Vladimir Tomović takođe je dao svoj glas:

- Meni ovaj čovek liči na neko čudovište iz budućnosti. Meni ovo ništa nije jasno, samo da smo ga videli, pa bismo imali loše mišljenje. Ko god ima lepo mišljenje o njemu, ozbiljna je budala. On nije dobar momak, to vidimo po načinu na koji se ophodi prema porodici. Čim je njegova porodica kontaktirala Taru, postavlja se pitanje zašto oni nisu vaspitali svoje dete. Imamo posla sa nekim ko je išao u zatvor, kaže da je tukao žene. Da, kupio si hiljadu baba, zbog tvojih muških suza. A tvoje suze su ženske i isfolirane. On je najveći psihijatrijski slučaj! On je za mene najgori. Za sada ne vidim ništa dobro u njemu. Kada je Tara Simov u pitanju... nju volim, toliko. Jasno je koga nominujem, Frana - rekao je Tomović.

U video prilogu pogledajte detaljnije.

Saša Popović ULETEO NA BINU usred Nedinog nasupa u emisiji! Nećete verovati šta je uradio! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.