Izvor: Svet, 09.Jun.2011, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana Dapčević i Igor Lazić Niggor najavili beogradski "City Run"

U prijatnoj i sportskoj atmosferi, ovu manifestaciju Beograđanima su predstavili novinari beogradskih redakcija simulirajući trku na Nintendo Wii konzoli. Trčeći u inovativnoj opremi iz Nike Free kolekcije, pridružili su im se i Tijana Dapčević i Igor Lazić - Niggor, koji su se potrudili da svim radoznalim posmatračima dočaraju pravi takmičarski duh i želju za pobedom koji će krasiti sve prave trkače i zaljubljenike u trčanje zvaničnoj gradskoj trci, koja će se održati 12. juna, na Ušću.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Tijana Dapčević i Igor Lazić Niggor najavili beogradski City Run

Izvor: Story, 09.Jun.2011

Predstojeći prvi gradski Nike City Run imao je svoj uvod u tržnom centru Delta City, a ovaj događaj su najavili i Tijana Dapčević i Igor

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.