Ti u bolnicu, a ja diskvalifikovan! Vladimir Tomović OTVORENO PRETIO Gagiju, evo šta planira da URADI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ti u bolnicu, a ja diskvalifikovan!" Vladimir Tomović OTVORENO PRETIO Gagiju, evo šta planira da URADI!

Ne može da mu oprosti!

Zadrugari su večeras birali između dva potrčka, a to su Gagi Đogani i Mima. Jedno od njih dvoje će biti izabrano za odalazak u duel. Kada je došao red na Vladimira Tomovića da prokomentariše Gagija Đoganija, nastao je haos.

 - Ja ovde ljude delim na glupe i pametne, a Gagi je intelektualna ameba i žao mi je što on ovo neće ni razumeti šta mu govorim. On je ovde spominjao moju porodicu u lošem kontestu i to mu nikad neću zaboraviti. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sanjam ga ovde danima, ali srešćemo se mi napolju - rekao je Tomović.

- Lepo, ti sada meni pretiš, a ja nikada ništa ružno nisam rekao za tvoju porodicu - rekao je Gagi.

- Ne, ja sam tebe baš lepo sanjao, ko je govorio o pretnjama, napolju ćemo mi sve raspraviti. Ne želim da ovde ja završim ponovo kao diskvalifikovan zbog tebe, a ti da završiš u bolnici - rekao je Vladimir, a Ivana Šopić mu je rekla da ne može da veruje da otvoreno preti Gagiju.

 - Ivana, ti se ne mešaj jer ni ja nisam tebe komentarisao - rekao je Tomović.

Da li će on zaista potražiti Gagija nakon rijalitija? Ostaje da vidimo. Da li će produkcija reagovati na ove pretnje? Ostaje neizvesno.

HIT SNIMAK KIJE I SLOBE: Sreli se na reviji, nisu hteli da se pozdrave, pa ih NATERALI da sede zajedno (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GAGI ZA IZOLACIJU!? Zadrugari BIRALI koga šalju u DUEL, nastao MUK kada su SAOPŠTILI ovo IME!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019

Niko se nije nadao!..Kao i svakog petka u Zadruzi su održane nominacije, kada zadrugari biraju kojeg od dva potrčka šalju u izolaciju...Ove nedelje potrčci su Gagi Đogani i Miroslava Mima Živković, koje je kao ovodnedelni vođa izabrao Mirko Gavrić... Nakon glasanja, zadrugari su nominovali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.