Ti si P*ČKA SMRDLJIVA... Nadežda Biljić donela odluku - sprema OSVETU za Mikija Đuričića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2018, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ti si P*ČKA SMRDLJIVA..." Nadežda Biljić donela odluku - sprema OSVETU za Mikija Đuričića!

Ne može više da zadrži bol...

U "Zadruzi 2" tenzija između pevačice Nadežde Biljić i Mikija Đuričića i dalje je prisutna. To je najviše zasmetalo Zorici Marković koja je Nadeždi zamerila nedostatak odlučnosti da Mikiju kaže sve u lice.

- Ovo što sada iznosiš pojedinosti, imala si prilike da kažeš za stolom u emisiji medjuljudskih odnosa. Nisu mu rekla ništa za stolom, nego si izletela napolje i nastavila svađu. Trebalo je da ustaneš i da mu kažeš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve za stolom, a to nisi uradila. Ti nama ceo dan pričaš o Mikiju - iznervirano je rekla Zorica.

Pogledajte rezultate

Nadežda je Mikiju najviše zamerila što je u istom periodu spavao sa njom i njegovom bivšom devojkom.

- Ja sam izašla napolje da popušim cigaretu. On nije želeo sa mnom komunikaciju. Rekla sam mu sve za stolom, posle 24 časa se pomirio sam bivšom devojokom, pa je nju prevario sa mnom, pa je mene prevario s njom. To jeste bila poenta cele naše svađe. On je posle toga izašao napolje i rekao mi da sam ološ - rekla je Nadežda.

ŠOK ISTINA O NJENOJ PROŠLOSTI: Pre pevačke karijere, Milica Pavlović je... Neverica! "Najteže!"

Zorica je pobesnela i nije to više mogla da sluša pa je ljutito odgovorila Nadeždi.

- Nemoj nas više da mučiš s tim, ne mogu to da slušam ceo dan. Dosadno je više. Pričamo i napolju i ovde i u prošlom rijalitiju, raščisti sama sa sobom u glavi - rekla je Zorica.

- Pričam zato što je pi*čka smrdljiva a to ću mu reći večeras za stolom - odgovorila je Nadežda.

- Onda mu to i kaži. Priđeš i kažeš mu: Ti si pi*ka smrdljiva - odgovorila je Zorica.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu koji sledi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.