Izvor: Scandal.rs, 23.Mar.2019, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodora i Tamara se konstantno prepucavaju putem medija, a evo gde je Gorana, treća članica “Đavolica”!

Teodora Džehverović ovih dana doživela je veliki uspeh sa novim albumom “Borbena”. Otkako je izašla iz “Zadruge” dobila je na velikoj popularnosti, te je sve što je zaradila uložila u karijeru, album i spotove. Uveliko nastupa od završetka “Zadruge”, a verovatno je neki znaju i iz grupe “Đavolice” u kojoj je pevala sa pevačicom Tamarom The post Teodora i Tamara se konstantno prepucavaju putem medija, a evo gde je Gorana, treća članica “Đavolica”! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! intervju Teodora Džehverović: Prete mi Lunini i Macini fanovi

Izvor: Scandal.rs, 23.Mar.2019

Posle uzbudljivog poslovnog i emotivnog perioda, Teodora Džehverović je sebi prepisala jednomesečni odmor od svega i svačega. Pred kraj odmora je zaradila grip, pa je album prvenac Borbena promovisala pod temperaturom, ali je zadovoljna svim što je postigla! – Dugo sam imala sam vrlo ozbiljan...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.