Teodora Džehverović otkrila da li ulazi u Zadrugu 2, a zatim rekla za Anđela nešto veoma emotivno

Izvor: Svet, 28.Sep.2018, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodora Džehverović otkrila da li ulazi u Zadrugu 2, a zatim rekla za Anđela nešto veoma emotivno

Bivša učesnica Zadruge, pevačica Teodora Džehverović, u prvoj sezoni ostavila je veliki pečat svojim učešćem. Osim što je pažnju skrenula na sebe time što su je povezivali sa raznim muškarcima, Teodorino učešće obeležila je i veza sa manekenom Anđelom Rankovićem.
Teodora i Anđelo raskinuli su nakon što su napustili rijaliti, a sada je pevačica progovorila o ulasku u Zadrugu 2, ali i otkrila da li bi joj teško palo da boravi u prostorijama u kojima je imala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << najlepše trenutke sa manekenom.

 
“Baš sad u ovom trenutku se stavljam u tu situaciju šta bi se desilo da ponovo uđem. Pa definitivno bi taj prostor meni bio čudan, prazan zato što smo brzo Anđelo i ja ušli u neku priču. Tako da slobdno mogu da kažem da smo od početka do samog kraja mi ostali zajedno. Ne bi ta kuća bila takva kakva jeste bez njega”, rekla je Teodora za “Telegraf”.
SvetSvet
The post Teodora Džehverović otkrila da li ulazi u Zadrugu 2, a zatim rekla za Anđela nešto veoma emotivno appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.