Izvor: Scandal.rs, 21.Maj.2019, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodora Džehverović iskreno: Gore mi je sada napolju, nego u ZADRUZI

Iako važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj estradi, Teodora Džehverović uporno ističe da niko ne treba da joj zavidi. Naime, Teodora je na društvenim mrežama okačila nekoliko fotografija ukusnih poslastica, uz poruku: – Ne znam da li mi je bilo gore u “Zadruzi” kada mi je ovakva hrana bila misaona imenica, ili sada The post Teodora Džehverović iskreno: Gore mi je sada napolju, nego u ZADRUZI appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marina Tucaković iskreno o svom zdravlju: Još uvek NIJE sve u redu!

Izvor: Scandal.rs, 22.Maj.2019, 14:40

Marina Tucaković je na dobrom putu da se u potpunosti oporavi od opake bolesti sa kojom se bori. Međutim, kako ističe, još uvek nije sve u najboljem redu. – Još nije sve u redu, pod terapijama sam, a prognoze zna samo onaj gore – istakla je ona za Pink, dodajući: – Fali mi malo više The...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.