Tanja Savić do DETALJA opisala kako je FINANSIRALA MUŽA - U priču se umešala ONA i poslala važnu poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 20:25

Tanja Savić do DETALJA opisala kako je FINANSIRALA MUŽA - U priču se umešala ONA i poslala važnu poruku

Otvorila dušu!

Tanja Savić danas je gostovala u emisiji "Magazin in" i tom prilikom otkrila je nepoznate detalje iz braka sa Dušanom Jovančevićem. Do detalja je opisala kako je ona finansirala sve troškove koje su imali.

- Naravno, da. Sve. I plaćala karte za Australiju koje su koštale sve zajedno po 100 hiljada evra, možda i više, biznis klasom. Dao je 20 hiljada evra, ne pitajući mene, odveo i decu, pazite vi tu bahatost, to je bezobrazluk. Ja sam ga birala, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slažem se. Manipulatori znamo svi kakvi su ljudi, znamo šta im je na prvom mestu. On je tražio sebe, nije imao svoj posao, zanimanje, nije bio ispunjen u tom smislu, uvek je meni nabijao na nos: "Ti si ostvarena žena, imaš karijeru, a šta ja imam? Ja ne mogu više ovako da živim". To je potencirao stalno, a sa druge strane je uživao kao bubreg u loju, imao je sve, novac je bio kod njega, ja sam njemu sve dala, ispala sam budala - ispričala je Tanja, a onda se Goca Božinovska, koja je takođe bila gošća u emisiji, nadovezala na sve.

- Tvoji roditelji su to u startu primetili, ovo je apel svim devojkama, slušajte roditelje svoje, roditelj ti nije neprijatelj. S pravom su ti zabranili i tu kuću da prodaš. Ona bi završila na ulici, a to roditelj primeti - rekla je Goca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.