Tanja Bošković progovorila o PROBLEMIMA sa kojima se suočava: Ako ne UMREM od TUGE, baš me briga od čega ću umreti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 11:52

Tanja Bošković progovorila o PROBLEMIMA sa kojima se suočava: "Ako ne UMREM od TUGE, baš me briga od čega ću umreti!"

Uvek iskrena!

Tanja Bošković se u poslednjem intervjuu osvrnula na to što prethodna dva leta nije mogla da provede u svom voljenom Herceg Novom.

- Gotovo svakog leta sam tamo, ali pretprošlog nisam bila jer mi je tada, nažalost, tata umirao, a ovog prošlog me nisu pustili da uđem u Crnu Goru zbog pandemije korona virusa - ispričala je glumica.

- Užasno sam ljuta zbog toga. Nervira me čitav narativ koji se stvorio oko virusa. Znate, ako ne umrem od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tuge, onda mi je svejedno od čega sam umrla. Kažu: "Prestanite da pušite i živećete pet godina duže", baš me briga! Ako se budem lišila svega što će mi navodno skratiti život, onda šta će mi ta ljuštura koja samo opslužuje moje ludilo, onda to više nisam ja - dodala je Tanja.

A post shared by Beauty Studio ФАБРИКА (@beautystudiofabrika)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.