Tajna stara 2.000 godina: Ovako su Grkinje podmlađivale kožu!

Izvor: Svet plus, 28.Nov.2019, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajna stara 2.000 godina: Ovako su Grkinje podmlađivale kožu!

Kako bi izgledala mlada i zdrava, naša koža bi trebalo da se pravilno neguje. Tajna stara 2.000 godina! Ovako su Grkinje podmlađivale kožu! Ovaj recept je najpopularniji prirodni losion za kožu ikada!

Ovaj recept je najpopularniji prirodni losion za kožu ikada. Grkinje su ga koristile pre 2000 godina i usporavale proces starenja i ublažavale bore. Kako bi izgledala mlada i zdrava, naša koža bi trebalo da se pravilno neguje.

U tu svrhu se uglavnom koriste skupe >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kreme koje sadrže štetne hemikalije. Nakon nanošenja, ove hemikalije se apsorbuju u kožu.

Kvalitetniju i zdraviju kremu možete pripremiti sami i to kod kuće:

Sastojci: 

2 kašičice meda, 10 kašika rendanog pčelinjeg voska, 200 ml bademovog ulja, ½ šolje ružine vodice i 2 male staklene tegle.

Priprema:

Stavite bademovo ulje u šerpu i ugrejte na tihoj vatri.

Dodajte pčelinji vosak i med.

Kada se vosak otopi u potpunosti uklonite tiganj sa vatre, dobro promešajte i ostavite da se ohladi.

Postepeno dolivajte ružinu vodicu i stalno mešajte.

Ostavite smesu da se potpuno ohladi a nakon toga losion sipajte u tegle.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.