TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA PEVAČICE Odrasla je u bedi, roditelji su je dali na usvajanje, a detinjstvo joj je obeležila VELIKA TRAGEDIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2019, 07:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA PEVAČICE Odrasla je u bedi, roditelji su je dali na usvajanje, a detinjstvo joj je obeležila VELIKA TRAGEDIJA

Tužna sudbina!

Živela je u trošnoj kući sa devetoro braće i sestara, usvojila je tetka poznatog repera.

Mina Kostić nekada je živela u teškom siromaštvu. Rođena je kao Minira Jašari, a njeni roditelji Alija i Zoja, pored nje, imali su još devetoro dece.

Svi su živeli u trošnoj kućici u prigradskom naselju Ledine, dok Mina nije data na usvajanje kao petogodišnja devojčica. Nju je prihvatila i odgajila Duda Ivanović, tetka popularnog repera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ivana Ivanovića Đusa.

Njeno detinjstvo obeležila je i jedna tragedija -  njena rođena sestra se utopila.

Објава коју дели Mina Kostić (@minakostic_official) дана 1. Авг 2019. у 11:56 PDT

- Jedna sestra mi se udavila kada je imala trinaest godina... Jako teško sam to podnela. To se desilo 1992. godine. Kad god se toga setim bude mi teško, ali kažem sebi tako je valjda moralo da bude. Tako je valjda Bog hteo. To je bila sudbina - rekla je Mina u jednom intervjuu.

Објава коју дели Mina Kostić (@minakostic_official) дана 9. Авг 2019. у 9:10 PDT

Објава коју дели Mina Kostić (@minakostic_official) дана 26. Јул 2019. у 5:34 PDT

Објава коју дели Mina Kostić (@minakostic_official) дана 13. Дец 2018. у 11:32 PST

Објава коју дели Mina Kostić (@minakostic_official) дана 24. Нов 2018. у 5:59 PST

Објава коју дели Mina Kostić (@minakostic_official) дана 25. Јан 2018. у 9:12 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.