TUŽAN ŽIVOT srpskog glumca: Taško Načić samo jednom je ispričao ISTINU o sebi: Nikada neću biti...

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 19:53

TUŽAN ŽIVOT srpskog glumca: Taško Načić samo jednom je ispričao ISTINU o sebi: "Nikada neću biti..."

Talenat i spoljašnjost koja se ne zaboravlja!

Taško Načić je bez ikakve sumnje bio jedno od velikih imena jugoslovenskog glumišta. Načić, najpoznatiji po filmovima "Davitelj protiv davitelja" i "Ko to tamo peva" obeležio je kinematografiju na ovim prostorima, iako neke uloge ipak nije mogao da dobije.

Glavni problem je bio u izgledu. S obzirom na to da je bio visok 192 centimetra često nije mogao ni da se uklopi u likove pa mu neki reditelji nisu davali uloge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili su za njega nalazili neke druge.

A post shared by Taško Načić ® (@tasko_nacic_in_memoriam) on Oct 10, 2020 at 4:40am PDT

- Svestan sam da, zbog svoje spoljašnjosti, ne mogu da igram ljubavnike niti heroje. Potpuno sam siguran da nikada neću biti Hamlet – rekao je Taško Načić u jednom od retkih intervjua.

No, on nije padao u depresiju zbog toga već je pronalazio veliku utehu u rolama koje je dobijao i na tom polju uspeo da postane jedan od najboljih. Popularni umetnik preminuo je pre 24 godine.

A post shared by Taško Načić ® (@tasko_nacic_in_memoriam) on Aug 18, 2020 at 5:15am PDT

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.