TUGA! Znala je za sve prevare! Gledala je slike bivšeg muža sa najboljom drugaricom dok se PORAĐALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2018, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA! Znala je za sve prevare! Gledala je slike bivšeg muža sa najboljom drugaricom dok se PORAĐALA!

Sve je priznala.

Učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi", Dina Galorini, sinoć je učestvovala u emisiji "Parograf".

Trinaesto pitanje koje je postavljeno Dini glasilo je: Da li je istina da ste ti i Baki imali s*ks u vili?

- Ne! To nije istina, ni u šali mi nije predlagao, jesmo se šalili na temu sek*a kad smo svi bili zajedno, ali nikad mi to nije predložio ni u šali!

Poligraf je Dinin odgovor prepoznao kao ISTINA!

Četrnaesto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitanje glasi: Da li je istina da se van vile svako tvoje pijanstvo završi s*ksom sa nepoznatom osobom?

- Ne! Nikada nisam imala se*s sa osobom koju ne poznajem. Nikad u životu nisam bila sa osobom da se upoznam i da prvu noć budem sa osobom, a kamoli nepoznatom osobom. Nikad u životu mi se tako nešto nije desilo. Ni pijana, ni trezna, ni luda.

Poligraf je pokazao da je odgovor: ISTINA!

Sledeće pitanje glasilo je: Da li je istina da su sve tvoje drugarice završile u krevetu sa tvojim momcima?

- Da! Istina je da su moje drugarice završavale u krevetu sa mojim momcima, tadašnjim. Počevši od bivšeg muža, do nekih veza koje su mi bile predbračne, da tako kažem. Jednostavno što se tiče mojih drugarica, mnoge se predstavljaju kao prave drugarice, mnoge su onda ljubomorne, sujetne, zavidne. Eto, mnoge su mi se predstavljale kao drugarice, pa su onda pokušavale da budu sa mojim bivšim mužem. Pa su neke i bile dok sam bila trudna, pa su neke bile i dok sam bila u bolnici, slikale se kako ga grle njemu u krilu, kada sam ja bila u bolnici, dok sam se porađala, pa posle toga.

Poligraf je pokazao da je odgovor: ISTINA!

Sedamnaesto pitanje glasi: Da li je istina da su te svi momci ostavljali?

- Ne! Nije istina da su me svi momci, ali da sam ja bila ostavljena, jesam. Razvod sam najteže podnela. Ja sam ostavljala zato što, više ja budem u ulozi muškarca, nego što taj sam muškarac bude. I on ide tom utabanom stazom, a ne ja. Više sam ja ostavljala nego što sam bila ostavljena.

Poligraf je pokazao da je odgovor: ISTINA!

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

DANIMA PLAKALA: Našoj poznatoj pevačici našli čvoriće na vratu, lekari joj SAOPŠTILI OVAJ šok

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.