TUGA: Vuk Mob ispraća oca na večni počinak - reper plače na Orlovači, savladan emocijama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021, 13:12

TUGA: Vuk Mob ispraća oca na večni počinak - reper plače na Orlovači, savladan emocijama (FOTO)

Tužni skup.

Reper i bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Vuk Mob, prolazi kroz veoma težak period. Nedugo posle raskida sa verenicom Oliverom Konatar, sa kojom je ove godine dobio ćerku, muzičar je ostao bez oca.

Sahrana je organizovana danas, na groblju Orlovača, u Beogradu.

Veliki broj rođaka, prijatelja i kolega okupio se na groblju da izjavi saučešće članovima porodice upute preminulom poslednji pozdrav.

Vuk je očito savladan emocijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o čemu svedoči izraz na njegovom licu.

- Tata je bio temelj naše kuće, mi smo svi samo zidovi. Specifična smo porodica, bolesno smo vezani jedni za druge. To je činjenica, kao creva smo. Čuvali smo oca 24 sata ovde, nismo hteli da ga damo u bolnicu. Za mesec dana je otišao, tako je teška bila ta podmukla bolest, nije bilo simptoma uopšte. Bio je gromada, veseljak, voleo je pesmu i igru. Do pre dvadesetak dana je izlazio. Samo je odjedanput otišao - ispričao je potreseni reper nakon saznanja o gubitku.

On je istakao da će nastaviti da se bavi muzikom, jer je to bila želja njegovog oca.

- Moramo dalje, iako je bol neizdrživa. Zbog tate, tako je on hteo, očeva želja je da nastavim da se bavim muzikom, iako mi nije ni do čega. Njegova želja je bila muzika, ceo život je bio boem, trubači će na ispraćaju da sviraju - dodaje Vuk.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.