TUGA! Saopšteno stanje Zokija Šumadinca! Rijaliti se nastavlja bez njega!

Izvor: Svet, 16.Sep.2019, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA! Saopšteno stanje Zokija Šumadinca! Rijaliti se nastavlja bez njega!

Pevaču Zokiju Šumadincu juče je pozlilo. Naime, kako ima veliki strah od vode, on je doživeo šok kada je ušao u jezero zbog zadatka koji su imali.
Žarko je želeo da ispoštuje igru, međutim strah je bio veći te mu je po izlasku iz vode pozlilo, nakon čega su ga izveli iz “Zadruge”.
Zoki i dalje nije vraćen u Belu kuću, a njegovo stanje su komentarisali zadrugari Bora Santana, Dejan i Dalila Dragojević.
– On je pomodreo bio, tresao se. Počelo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je srce da ga steže. Zvao je Miću da mu pomogne. Nema ga i dalje na imanju, baš mu je bilo loše. Nije trebalo ni da ga ubacuju u vodu, produkcija se nije bunila, nego su ga Vlada Tomović i Janjuš forsirali – pričali su oni.
svetprintscreen
The post TUGA! Saopšteno stanje Zokija Šumadinca! Rijaliti se nastavlja bez njega! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

NIJE POZNATO DA LI ĆE SE VRAĆATI U RIJALITI Produkcija Zadruge izdala saopštenje o trenutnom stanju Zokija Šumadinca

Izvor: Blic, 16.Sep.2019

Zoki Šumadinac, učesnik "Zadruge 3", juče je, tokom izazova na jezeru, doživeo napad panike.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.