TUGA PORODICE MILOŠEVIĆ: Milanov otac me UBIJAO OD BATINA- zato mi se sin i RODIO BOLESTAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2018, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA PORODICE MILOŠEVIĆ: Milanov otac me UBIJAO OD BATINA- zato mi se sin i RODIO BOLESTAN!

Dušu otvorila...

Rajka Milošević, majka estradnog novinara i zadrugara Milana Miloševića, prvi put je progovorila o teškom životu i svim patnjama kroz koje su prošli. Ekskluzivno za "Rijaliti" Milanova mama priznala je da ju je pokojni muž Stojan fizički i psihički zlostavljao, kao i da je to imalo brojne posledice na celu porodicu.

Rajka je započela svoju životnu priču otkrivši da je pre Milanovog oca imala još jedan loš brak.

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by Milošević Milan (@gospodin_novinar) on Aug 30, 2017 at 10:50am PDT

- Prvog muža mi je ubio rođeni brat, posvađali se oko podele zemlje, napili se, ubio ga je na moje oči nožem. Imala sam tada bebu od mesec dana, mog sina Dejana. Sa bebom u rukama ostala sam udovica. Bila sam još godinu dana tu, a onda sam se udala za drugog muža, Milanovog oca Stojana, koji je imao ćerku iz prvog braka, a ja sina, pa nam je to bilo zajedničko. Došla sam iz Bosne u Sremsku Mitrovicu da bih započela novi život sa njim. Prvih nekoliko godina je sve bilo u redu, a onda je krenuo da pije sa društvom iz firme - rekla je Rajka i nastavila:

- Ostala sam u drugom stanju 1972. godine. Tada sam rodila Zorana. Tokom cele trudnoće on me je ubijao od batina, šutirao, gurao, tukao pesnicama, a ja nisam imala gde da odem. Kad god bi se napio, urnisao bi me. Dete je začeto u njegovom stanju pijanstva i sve to obeležilo je mog sina za ceo život. Do pete godine nije ni govorio ni hodao. Kad sam priznala lekarima šta mi se dešavalo, rekli su da nije ni čudo što mi je dete takvo. Odlučila sam da više neću rađati, a onda sam ostala u drugom stanju ponovo. Htela sam da abortiram, ali prijateljica mi nije dala, i rekla mi je da će mi to dete biti najsvetlija tačka u životu. Rodila sam Milana na moj rođendan, i stvarno je tako bilo! On je svetla tačka u mom životu - kroz suze priznaje Miloševićeva majka.

A post shared by Milošević Milan (@gospodin_novinar) on Aug 23, 2017 at 3:27pm PDT

Rajka je opisala kakav je bio život sa troje dece kraj Stojana:

- Bežali smo od njega kad god bi došao pijan, pravio je haos. Komšiluk mi je pomagao dok je mogao, ali kada je saznao da se tu negde krijemo pravio je i njima probleme. Po celu noć smo spavali u kukuruz i plasteniku dok on ne ode na posao. Tukao je i mene, i decu, nije gledao koga čime udara! Kasnije se dogodila i ta nesreća sa najstarijim sinom Dejanom, ne mogu da pričam o tome, izvinite - zastala je Rajka i dodala:

- Živeli smo skromno, snalazili se, sve dok Milan nije počeo da radi. Njegov otac je umro 1995. godine i onda je sve krenulo nabolje. Obnovili smo i porodičnu kuću, on ju je celu razbijao i palio - završila je Rajka za "Rijaliti".

A post shared by Milošević Milan (@gospodin_novinar) on Aug 24, 2017 at 2:59pm PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TUGA PORODICE MILOŠEVIĆ: Milanov otac me UBIJAO OD BATINA- zato mi se sin i RODIO BOLESTAN!

Izvor: Press, 23.Jan.2018, 13:21

Dušu otvorila.. . Rajka Milošević, majka estradnog novinara i zadrugara Milana Miloševića, prvi put je progovorila o teškom životu i svim patnjama kroz koje su prošli. Ekskluzivno za "Rijaliti" Milanova mama priznala...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.