TUGA! OVAKO JE IZGLEDALA VIKTORIJA NAKON SILOVANJA: Isplivale fotografije nastale posle sramnog čina

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 19:38

TUGA! OVAKO JE IZGLEDALA VIKTORIJA NAKON SILOVANJA: Isplivale fotografije nastale posle sramnog čina

Vidi se da joj nije bilo lako.

Učesnica pete sezone rijalitija ''Zadruga'' Viktorija Mitrović sinoć je pred milionskim auditorijumom odlučila da podeli detalje potresne priče koja ju je obeležila za ceo život.

Ona je smogla snage da prizna da je zapravo ona devojčica koju je sa samo 12 godina silovao pop u dvorištu crkve u selu u blizini Kovina - Pločica.

Ceo region zanemeo je zbog jezivih detalja ovog brutalnog zločina o kojem bruje svi mediji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a sada je isplivala fotografija iz tog perioda.

Naime, fotografija  datira upravo iz perioda kada se dogodio stravičan zločin. Pogledajte kako je Viktorija Mitrović izgledala sa 12 godina kada ju je brutalno silovao pop u dvorištu seoske crkve.

Viki nakon silovanja pic.twitter.com/v0p0OAqeSS

— pensador (@sakriosamime) September 19, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.