TUGA, ONA JOŠ UVEK NIŠTA NE ZNA: Ponovo je ušla u Zadrugu, a ON JE SADA preminuo - Pre samo 7 DANA...

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2018, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA, ONA JOŠ UVEK NIŠTA NE ZNA: Ponovo je ušla u Zadrugu, a ON JE SADA preminuo - Pre samo 7 DANA...

Prepiska koja je uzdrmala javnost.

Đorđe Zafirović Zafir ubijen je danas u Futogu, kada su nepoznati napadači ispalili više metaka u njega dok je sedeo u automobilu, saznaje Kurir. Prema prvim informacijama, Đorđe je krenuo da se parkira, kada su na njega ispalili rafal. Preminuo je na licu mesta, gde je pronađeno oko 4-5 čaura.

NIJE JE SRAM?! Dragana Mitar uputila MUŽU poruku, dok je bila na KREVETU sa LJUBAVNIKOM! Poručila mu...

BOLNO PRIZNANJE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SEKE ALEKSIĆ! "Plakala sam danima..." A onda još gore - ISPSOVALA kolegu... (VIDEO)

Zafir je postao poznat beogradskoj javnosti kao muž Kosmajčeve najstarije ćerke, sa kojom je bio u braku do kraja 2014. godine. Pre tog braka je već bio poznat policiji i imao je impresivan krivični dosije.

Nakon svega, Zerina Hećo ŠOKIRALA OVIM PRIZNANJEM! Šapnula je Krunićki, ali SVE je SNIMLJENO

Pre samo nedelju dana, u javnost su procurile poruke koje je Zafirović navodno razmenjivao sa učesnicom Zadruge Anom Korać. Starleta je od njega tražila novac za nove cipele, a navodno i narkotike, o čemu više možete saznati OVDE.

Pogledajte rezultate

OTAC NIJE MOGAO DA ĆUTI! Luna se prepustila novoj LJUBAVI, a evo ŠTA Gagi Đogani kaže na to!

Kako se Koraćeva nalazi u rijalitiju još uvek ne zna šta se desilo, a ostaje da vidimo da li će je produkcija obavestiti o smrti momka sa kojim se pisalo da je u ljubavnoj vezi.

A post shared by 🔥Ana Korać🔥Official 🌟 (@ana_korac) on Aug 28, 2018 at 11:20am PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.